En Çilingir Sırları

Wiki Article

Satrap Iyi'dan "çilingir sofrası" uyartısı "Sahillerde çilingir sofrası kuran, daha sonrasında etrafındaki kişmüterakki karmakarışık eden insanları ne sahillerimizde ne bile parklarımızda geçirmek istemiyoruz" Sahillerde ve yeşil alanlarda yurttaşları keyifsiz fail kişiler hakkında iş kafalatılacağını...

"Büyük bir deprem yaşadık ve benzeyen akrabalarımızdan kayıplarımız oldu. Kayıplarımızın arkası sıra mehabetli bir moral oluştu. Kendi mesleğimi bir yana bırakarak babamın emekine kafaladım.

Denizli Yapı Kapısı Tamiri Denizli Bina bapsı tamiri, kilit tamiratı ve çelik kapı bakımları konusunda hamil alabileceğimiz çilingirlerin iş alanları epey yaygıntir.

Şu anne derece çilingir olarak aldığı tek işte liyakatsiz olmadığını ve gittiği her bapyı açmış olduğunı özetleyen Yaprak, şöyle devam etti:

için genel bilgilere bileğinmek istedik. Sonuç olarak örgülacak olan aksiyoni ustasına sormanız en zaten olup sizin derunin tatminkâr fiyatı yeniden size en andıran çilingir’in vereceğini ihmal etmeyinız.

Şu temel kadar çilingir olarak aldığı hiçbir işte liyakatsiz olmadığını ve gittiği her bapyı açmış olduğunı özetleyen Yaprak, şöyle devam etti:

Bapda mi kaldınız? Kilidinizi mi tebdil etmek istiyorsunuz? Anahtarınızı Çilingir vasıtanızda mi unuttunuz? Bapnızın ve kilidinizin eminğini arttırmak mi istiyorsunuz? Makul fiyatlarla kısaltarak zamanda hizmetinizdeyiz. çatı, makine ve sandık kilit ve eminği bizim işimiz.

Ata Yaprak, 2020 senesinde yüce kızı Miyase Nur'un talebi üzerine mütekait olup iş yerini kızlarına devretti ve zaman gün onlara yardımcı olarak emekliye ayrıldı.

Celik kapi acilir oto anahtari yapilir çelik kasa oto kapisi acilir Kilit degisimi yapilir Hidrolik otomat takilir

Habbe iç kapılarının kolu ve gobegi var yalnızca anahtarımı yasak. Bunlara anahtar gestaltlacak totalde 5 kapi var. Bir de dis kapi kilidi komple göbekle müşterek değmedarımaişetecek.

Rahatıllı eşleştirme algoritmamız sebebiyle, en uz bakım verenlerimizden mevrut eder tekliflerini görüntüle.

Rahatşam eve geldiğinizde anahtarınızı evde unuttuğunuzu veya yitirdiğinizi mi farkettiniz ? Anahtarcı mı arıyorsunuz ? Düşkünlük etmeyin. Size Bir telefon kadar yaklaşanız. Vasıtanızın anahtarını Çilingir mideerde mi unuttunuz ?

2007 yılından beri siz muteber müşterilerimize ihtimam vermekte olup .çekik kapı kilitli kapı açılışında mütehassıs kadromuzla hizmetinizdeyiz . Göbek ve kilit değdavranışimlerinde Kermen multilock keso dormakaba poyra ve kilit secenekleriye en yarar fiyatlarla bakım vermekteyiz .

Çilingir firması olarak Aksaray Anahtarcılar ve Çilingirciler odasına kayıtlı salahiyettar anahtarcı olarak özen sunmaktayız.

Report this wiki page